Elérhetőségek

TársasFészek - Club & Café

9022 Győr, Szent István út 41.

infó vonal: 06 20 344 9800

rendezvény szervezés: 06 20 666 7006

Gyere! Társasozz Velünk!

Érkezz a 11-es, 14-es, vagy vidéki busszal! Egy perc sétára vagyunk az "Iparkamara" megállótól.

Gyere biciklivel! 6 állásos bringatárolóval várunk közvetlenül a bejárat előtt.

Autózz hozzánk! Kényelmes parkolási lehetőség vár az épület közvetlen szomszédságában álló Árpád parkolóházban.

Vagy rollerezz, korizz, kutyaszánozz, cigánykerekezz hozzánk! A lényeg, hogy itt legyél.

Tájolás:

Közösségi terünk a Szent István út 41-ben, Győr belvárosában, az 1. számú főút győri szakaszán, a Bisinger park és sétánnyal - azon belül is a vizes játszótérrel - szemben helyezkedik el. A győri színháztól 2 sarokra, a vidéki buszpályaudvartól és vasút állomástól 300 méterre, a Széchenyi tértől 400 méterre található.

Autóval:

A Szent István útról vagy a Pállfy utca felől - az Árpád parkoló háznál - a Teleki László útra kanyarodj be, majd az első lámpánál fordulj jobbra (Árpád út), és közvetlenül a parkolóház után - a lakóépület előtt - egyből megint jobbra, majd hajts a szemközti házsorig. Figyelj, itt már parkolhatsz!

A TársasFészekbe a SAS és KOS társasjáték szaküzleten keresztül hátulról, vagy a Szent István út felöli bejáraton juthatsz be.

Parkolás: Ingyenes parkolók az üzlet mögött közvetlenül, az épület oldalával határosan találhatóak. Lehetőséged van az Árpád parkolóházat használni, aminek díja óránként 200 Ft, továbbá az üzlet mögött a felfestett helyeken (200 Ft/30 perc), vagy a Bisinger sétányon lévő parkolók (100 Ft/30 perc) egyikén lehetséges a parkolás.

Gyalog / biciklivel:

A győri városházától a Bisinger park irányába elindulva megteszel 300 métert... akkor már a TársasFészek előtt is vagy. A vizes játszótérrel szemben, gyere át a páratlan oldalra hozzánk!

A győri színháztól a Szent István út felé sétálunk és miután elértük (a Teleki László útról), balra kikanyarodunk. A TársasFészek kulturális rendezvényhelyszín – Klub & Café az első üzlet a kereszteződéstől.

Amennyiben biciklivel érkezel, a járgányodat a Szent István úton, a TársasFészek épülete előtt lévő direkt erre a célra kihelyezett biciklitárolóhoz támaszthatod, láncolhatod. Légy nyugodt, az ablakokból rá fogsz látni járművedre.