TársasFészek

TársasFészek - Klub & Café - közösségi tér

A TársasFészekben költözött össze a SAS és KOS társasjáték szaküzlet és a Győri Társasjáték Egyesület, hogy egymással karöltve, egymást és a győri társasjátékos közösséget is segítve létrehozzon egy olyan helyet, ahol jó lenni, jó együtt lenni, jó együtt társasjátékozni.

SAS és KOS társasjáték szaküzlet

A SAS és KOS társasjáték szaküzlet és webáruház Magyarországon belül minél szélesebb körben igyekszik kiszolgálni vásárlóit minőségi társasjátékokat tartalmazó, széles kínálatából. A társasjáték értékesítésen túl, társasjáték kölcsönzésre is lehetőséget biztosítanak, és további számos kényelmi szolgáltatással állak az érdeklődők szolgálatára, hogy segítsenek a megfelelő társasjáték kiválasztásában és minél egyszerűbbé tegyék annak beszerzését.

A KATAMI kft. által működtetett SAS és KOS, a társasjátékos fő profilját tekintve egy társasjáték kereskedelemmel, kölcsönzéssel, valamint társasjátékos rendezvényekkel foglalkozó, online webáruházat és "kőboltot" működtető, kis-, és nagykereskedelmi, szolgáltató vállalkozás. Kínálatában megtalálhatóak az egyéni-, és társasjátékok, a fejlesztő-, és logikai játékok egyaránt.

Szolgáltatói palettáján fellelhetőek a társasjátékok beszerzését segítő információs és kényelmi szolgáltatások éppúgy, mint az élményközpontú rendezvények szervezése és lebonyolítása.

Hisszük, hogy a társasjátékok kikapcsolják az elmét, ugyanakkor meg is dolgoztatják.

Valljuk, hogy a rohanó világunkban jó leülni egy barátságos társasággal társasjátékot játszani, mert az így együtt töltött minőségi idő minden ember szellemi és lelki épülésére szolgál.

Reméljük, hogy forgalmazott termékeinkkel és kínált szolgáltatásainkkal sok-sok boldog órát és feledhetetlen játékos élményt adhatunk vásárlóinknak.

Célunk, hogy e minőségi időtöltés minél több embernek kínáljon elfogadható alternatívát a szabadidő eltöltésére.

Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy magas színvonalú szakértői tanácsadással és szolgáltatói szemlélettel segítsük vevőink választását, mindenki számára megtalálni az üzletünk kínálatában lévő közel 800 társasjáték és számos szolgáltatás közül az igényeihez illőt.

SAS és KOS társasjáték szaküzlet és webáruház

www.saseskos.hu

facebook.com/saseskos

Győri Társasjáték Egyesület

Győr és a régió társasjátékos életének aktivizálása érdekében létrehoztuk a “Győri, Társaságban Játszható Játékokat Népszerűsítő Egyesületet”, azaz a Győri Társasjáték Egyesületet. A korábban helyileg működő társasjáték klubok tapasztalataira építve - együttes erővel - egy olyan szervezetet alapítottunk, ami túlmutat korunk társasjátékos sztereotípiáin, hiszen a társasjáték nem csak kisgyermekeknek szól, noha nekik is, és nem csak a ""Ki nevet a végén?"" és a ""Gazdálkodj okosan!"" a játék eszközei, noha azok is.

Az Egyesület azért jött létre, hogy minden társasjátékok iránt érdeklődő embert – legyen az táblás-, terepasztalos-, kártyás-, vagy szerepjáték, – megismertethessen az egyes - társaságban játszható - játékok eszközeivel, szabályrendszereivel, és lehetőséget adjon a játékra. Ehhez helyet, alkalmat, társaságot szervezünk, és a (tagokon keresztül, több száz) rendelkezésünkre álló játékokkal úgy mutatjuk be a társasjátékozás “modern formáit”, mint értékteremtő, aktív, közösségi együttlétet.

Hisszük és valljuk, hogy a társasjátékozás kikapcsol, fejleszt és összehoz.

Sőt nem csak hisszük és valljuk, hanem csináljuk is!

A 12 alapító tagon túl mostanra több új tagunk, tagjelöltünk és tagi státuszt nem igénylő önkéntes személy segíti munkánkat. Az egyesület működésének szervezésekor figyelembe vettük az egyes tagok szakmai tudását és motivációs szintjét, hogy mindenki tudásához mérten a legjobban teljesíthessen. Az egyéni felelősségi területek és a mátrix szerű szervezeti felépítés támogatja a közvetlen együttműködéseket, lehetővé teszi a hatékony munkavégzést.

Az egyesület 2015. októberi bejegyzésének ellenére a tevékenységünket már az év elején megkezdtük. Mostanra saját klubhelyiségünkben, heti három alkalommal rendezünk (részletek a ’rendezvény’ menüben) társasjáték napokat, ahol a létszám - szezontól függően - változó, 15-30 fő. Valamint ezen alkalmak mellett 4-6 hetente, olyan társasjáték bemutató napokat (120-150 fő részvételével) is szervezünk, ahol egy-egy kiemelt téma mellett igyekszünk minden korosztály számára megteremteni az önfeledt szórakozás, a játékos tanulás és a valós közösségi együttlét pozitív élményének feltételeit.

Alapszabályunkba foglalt céljainknak megfelelően iskolákban és kollégiumokban kihelyezett klubokat tervezünk létrehozni, melyek működtetésében háttértámogatóként folyamatosan részt is veszünk majd. Az eddigi társadalmi együttműködéseinken keresztül kapott tapasztalatok visszaigazolják céljaink jogosságát, hiszen tényleges igényeket szolgálunk ki, minőségi alternatívát teremtünk a szabadidő eltöltésére. A foglalkozások elősegítik a társas kapcsolatok-, és a résztvevők személyiségjegyinek fejlődését.

Több helyi valamint régiós civil-, és önkormányzati szervezettel, gazdasági szereplővel vettük fel a kapcsolatot, hogy együttműködést alakítsunk ki tevékenységünk szélesítése és céljaink elérése érdekében.

Minden fronton pozitív visszacsatolások bíztatják lendületes csapatunkat, ami további sikereink záloga.

www.tarsasjatek.club

facebook.com/gyoritarsasjatekegyesulet