Szolgáltatásaink

Társasjáték klub alkalmak

Várunk mindenkit a TársasFészekbe (Szent István út 41)! Próbáld ki táblás, kártya, terep, szerep játékainkat barátaiddal egy helyen. Játékmestereink segítenek a társasjátékok megismerésében.

Az esemény nyitott, előzetes bejelentkezés nem szükséges hozzá, de szívesen vesszük, ha az esemény oldalán visszajelzel, hogy részt veszel-e az eseményen, vagy asztalt is foglalhatsz online.

Kiemelt társasjáték események

Időről időre egy-egy tematika köré csoportosítva szervezünk nagyobb volumenű rendezvényeket a TársasFészekben. Negyedévente nagyra tárjuk ajtajainkat, hogy történelmi, sci-fi, fantasy, irodalmi, földrajzi... vagy éppen más témában tematizálva mutathassuk be a jobbnál jobb társasjátékokat. Alkalmanként pedig olyan eseménysorozatokat szervezünk, ahol több napon, esetleg heteken keresztül adagoljunk a társasjátékos hozzávalókat egy-egy témakörhöz. A kiemelt társasjáték eseményeinket, kampányainkat keresd a Győri Társasjáték Egyesület honlapján, vagy Facebook oldalán!

Társasjáték versenyek

Időről időre hatalmas csatározások helye a TársasFészek, hiszen számos olyan társasjáték van, amiben nem lehet egy alkalom alatt megmutatni, hogy mennyit tudunk, és nem is lehet megunni őket. A legnépszerűbb események azokhoz a kétszemélyes társasjátékokhoz köthetők, amik az egyéni játék készletek összeállításával indulnak és azok lehetőségeinek hatékony kiaknázásával folytatódnak. LCG, CCG kártyajátékok, minifigurás harci játékok.

Műhelymunka

Alkalom adtán helyet biztosítunk olyan tevékenységekhez, mint a társasjáték fejlesztés, modellezés, miniatűra festés, vagy egyéb, a társasjátékozáshoz köthető műhelymunkákhoz. Ez események a látogatók belső kezdeményezésére önállóan, vagy tapasztalt témavezetők által szervezett meghívásos, vagy nyitott események. Amennyiben szívesen részt vennél az eseményeken, vagy szeretnél tevékenységet javasolni írj nekünk emailt!

Társasjáték fejlesztés és tesztelés

Volt már kifejezetten társasjáték fejlesztői napunk, de a hozzánk ellátogató játékosok közül is páran foglalkoznak társasjátékok fejlesztésével, így akár egy átlagos(nak tűnő) klubnapon is van lehetőség a saját játék teszteléséhez társaságot szerezni, vagy egy készülő játékot kipróbálni, de az is előfordul, hogy egy külső felkérésnek eleget téve hirdetünk meg tesztelői, visszajelzői társasjáték alkalmakat, hogy egy-egy társasjáték úgy kerülhessen piacra, ahogy azzal majd játszani szeretnénk.

Társasjátékos kirándulás

Iskolai csoportok látogatása alkalmával az életkornak megfelelő összetettségű, témájú, játékmenetű, mennyiségű társasjátékkal készülünk. A felkészült játékmesterek irányítása mellett – előkészítés, szabálymagyarázat, játékmenet segítése – valóban könnyed időtöltéssé válik a társasjátékozás, legyen szó akár fejlesztő, oktató, kommunikációs, parti, taktikai, stratégiai vagy éppenséggel csapatépítő társasjátékról… részletek az iskolás csoportoknak szóló tájékoztató menüpontban találhatók.

Társasjátékos csapatépítés

Hívjon meg minket csapatépítő tréningjére, vagy jöjjenek el hozzánk, hogy tematikus társasjátékainkkal oldhassuk a feszültséget, és/vagy a party társasjátékokkal fergeteges hangulatot varázsolhassunk, melynek révén a munkatársak (újra) egymás emberi oldalához kerülhetnek közelebb.

Portfóliónkban rengeteg társasjáték található, amiből mindig jó érzékkel válogatunk az adott társaság ízlésének, korösszetételének és az esemény jellegének megfelelőeket. A könnyed és gyors party játékoktól indulva, az együttműködést előtérbe helyező kooperatív jellegű játékokon keresztül, a mély-stratégiai társasokig változatos a paletta, 2-től akár 50 főig… részletek a céges csapatoknak szóló tájékoztató és ajánlatkérő menüpontban találhatók.

Társasjátékos workshop

Bizonyos helyzetekben a társasjátékozás egy kiválló munkaeszköz is lehet. Amennyiben nem csak egy közös társasjátékos élmény a megszerzése a cél hanem, hogy a megrendelő igényeit előtérbe helyezve úgy vonjuk be a munkatársakat a közös gondolkozásba, egy-egy folyamat vagy állapot fejlesztésébe, hogy ne egy megterhelően száraz munkafolyamatban érezzék magukat, hanem sokkal inkább egy élményközpontú kreatív flowban legyenek.

A workshopok programja minden esetben személyre szabottan kerül kialakításra. Amennyiben látja, vagy sejti a lehetőséget a társasjátékos workshop mögött, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletekkel és példával szolgálhassunk!

Társasjáték tábor

Öt napon keresztül rengeteget fogunk társasjátékozni a győri TársasFészekben. Meg persze itt van szemben a Bisinger park, ami számos mozgási lehetőséget kínál, amiket szintén nem hagyunk ki.

A tábort megfelelően felkészült személyzettel és maximum 15 fő 10 éven felüli táborozóval szervezzük, heti turnusokban. Foglald le helyedet most!