Iskolás csoportoknak

Tisztelt Osztályfőnök!

A TársasFészek, Győr belvárosában egy igazi társasjátékos paradicsom, ahol igényes környezetben, kellemes légkörben, kedves és hozzáértő játékmesterek segítségével ismerkedhetnek meg és játszhatnak rengeteg társasjátékkal kicsik és nagyok egyaránt.

A Győri Társasjáték Egyesület és a SAS és KOS társasjáték szaküzlet és webáruház közös klubhelyiségében lehetőség van egyéni bejelentkezésre is a meghirdetett klubalkalmak bármelyikére (kedden, szerdán és pénteken 17-22 óráig, szombaton 14-20 óráig), vagy akár csoportos foglalásra is a klubalkalmaktól eltérő időpontokban.

Iskolai csoportok látogatása alkalmával az életkornak megfelelő összetettségű, témájú, játékmenetű, mennyiségű társasjátékkal készülünk. A felkészült játékmesterek irányítása mellett – előkészítés, szabálymagyarázat, játékmenet segítése – valóban könnyed időtöltéssé válik a társasjátékozás, legyen szó akár fejlesztő, oktató, kommunikációs, parti, taktikai, stratégiai vagy éppenséggel csapatépítő társasjátékról…

… és mindez most bevezető áron érhető el:

6-8 éves korig 45 perces társasjátékozási idő,

600 Ft/fő helyett most csak 400 Ft/fő

9-13 éves korig 75 perces társasjátékozási idő,

1000 Ft/fő helyett most csak 600 Ft/fő

14+ éves kortól 120 perces társasjátékozási idő,

1500 Ft/fő helyett most csak 800 Ft/fő

A társasjáték kikapcsol, fejleszt, összehoz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és szervezzünk Önöknek is egy „maxi” élményekkel teli „mini” osztálykirándulást a TársasFészekben!

* A csoportos látogatás szolgáltatás előzetes bejelentkezés visszaigazolását követően vehető igénybe. Csoportonként két kísérő pedagógus számára ingyenes a részvétel. A TársasFészek befogadó kapacitása 30 fő/alkalom. 10 résztvevőkként egy játékmester működik közre. Jelen ajánlatban feltüntetett árak visszavonásig érvényesek.