Ajánlatkérés

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Három egyszerű lépésben kérhet tőlünk személyreszabott ajánlatot.

Kérjük, hogy töltse ki az igényfelmérő űrlapunkat a tervezett rendezvény adataival, hogy azok alapján átgondolhassuk, megtervezhessük és kiajánlhassuk szolgáltatásainkat!

A társasjátékos rendezvényeket azoknak ajánljuk, akik könnyed hangulatú eseményen szeretnék vendégeiket szórakoztatni, vagy információt átadni játékos formában.

Ajánlatunkban szereplő elemek alkalmasak üzleti célokra (partnertalálkozók, csapatépítések, nyílt dolgozói rendezvények, promóciók, kiállítások, fesztiválok, hotelek, egyéb üzleti rendezvények), intézményi célokra (művelődési-, és közösségi házak, települési rendezvények, iskolák, táborok, játszóházak) és magánjellegű célokra (születésnap, gyerekzsúr, legénybúcsú, leánybúcsú).

A társasjátékos rendezvények nagy előnye, hogy vendégeit aktivitásra serkenti. A résztvevők a játék útján könnyen vonhatóak be a programokba. A játékos forma egyszerűen befogadhatóvá teszi az átvinni kívánt üzenetet. A tapasztalati úton szerzett élménynek köszönhetően hatékonyan raktározódik el a közvetítendő üzenet és lesz maradandó szép emlék az Ön rendezvénye.

Társasjátékoztatás

Társasjátékozni mindenki szeret. A társasjátékozáshoz csak az kell, hogy a játékos kedvű Homo Ludensnek legyen ideje, társasága, helye, eszköze… persze az sem árt, ha valaki segít neki a szabályértelmezésben, hogy a tiszta játékidő a lehető leghosszabb maradhasson.

Ön biztosítja az első kettőt, mi adjuk a többit.

Portfóliónkban több mint 200 társasjáték található, amiből mindig jó érzékkel válogatunk az adott társaság ízlésének, korösszetételének és az esemény jellegének megfelelőeket. A könnyed és gyors party játékoktól indulva, az együttműködést előtérbe helyező kooperatív jellegű játékokon keresztül, a mély-stratégiai társasokig változatos a paletta, 2-től akár 50 főig.

Lepje meg kollégáit 2-4 óra változatos kikapcsolódást nyújtó közösségi élménnyel!

 • egyszerű bemelegítő társasjátékok
 • könnyed kártyás társasjátékok
 • kommunikációra épülő kooperatív társasjátékok
 • szórakoztató party társasjátékok
 • játékmester által vezetett kvízek
 • családias kaland társasjátékok
 • intrikus szerep társasjátékok
 • dominátor harci társasjátékok

Óriás társasjátékok

Szabadban vagy belső térben egyaránt remek szórakozás és hatékony kommunikációs eszköz az óriás társasjáték. Egy, vagy akár több felnagyított játéktáblán maguk a vendégek válhatnak játékosokká és érezhetik magukat jól Gulliverként, egy-két órára. Felnagyított társasjátékaink jellemzői a megrendelői igények szerinti személyre szabhatóság, az egyszerű szabályrendszer, és a szimultán cselekmény egyaránt. Ha úgy tetszik, akkor egy remek szórakoztató elem, ha kell, akkor hatékony marketing eszköz. Tapasztalt animátoraink gondoskodnak a remek hangulatról és a gördülékeny játékmenetről.

    • óriás Létrák és csúszdák (klasszikus társasjáték)
    • óriás Cso-csó (ügyességi társasjáték)
    • óriás Speed Cups (gyorsasági társasjáték)
    • óriás Csodapalota (térépítő társasjáték)
    • óriás Activity (party társasjáték)
    • óriás Qwirkle (absztrakt társasjáték)

Logikai és ügyességi játszópark

Felnagyított és egyedi kétszemélyes logikai-, és ügyességi játékeszköz parkunk rendezvénye igazi fénypontja lehet. A több mint 20 elemet tartalmazó társasjátékos kalandpark egyes állomásainál a szabálymagyarázó táblák mellett animátoraink segítenek a vendégeknek teljessé tenni az élményt. A házi versenysorozat eszközeinek is alkalmas, szemet gyönyörködtető, minőségien kialakított fajátékok remek kihívást jelentenek a testnek és szellemnek egyaránt.

    • puzzle-k és helyzetkialakítós játékok
    • ügyességi játékok
    • logikai társasjátékok
    • memória játékok

Személyre szabott társasjáték

Szép, szórakoztató mégis hasznos ajándékot szeretne adni dolgozóinak, vendégeinek, partnereinek? Akkor forduljon hozzánk, hogy segíthessünk egy minden igényét kielégítő eszközt találni. Választása szerinti dizájnvilággal, személyre szabott szabályrendszerrel gyártjuk le Önnek a választott társasjátékot. A csomagolástól kezdve, a játék eszközén át, annak céljáig ható, egyedi társasjáték lesz az eredmény, amely biztosan maradandó emlék lesz a megajándékozottak számára.

Szülinapi zsúr társasjátékokkal

A társasjátékos jön, a társasjátékos megy, de az élmény marad. Hívjon meg minket saját vagy gyermeke szülinapi, névnapi zsúrjára, hogy társasjátékainkkal fergeteges hangulatot varázsolhassunk a nagy napon.

Társasjátékos csapatépítő

Hívjon meg minket csapatépítő tréningjére, vagy jöjjenek el hozzánk, hogy tematikus társasjátékainkkal oldhassuk a feszültséget, és/vagy a party társasjátékokkal fergeteges hangulatot varázsolhassunk, melynek révén a munkatársak (újra) egymás emberi oldalához kerülhetnek közelebb. Bízza ránk, hogy erősebb csapatot kovácsolhassunk.

Küldje el érdeklődését az ajánlatkérő űrlapunkon keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot, egyeztethessük a konkrét igényeket és kialakíthassuk személyre szabott ajánlatunkat!

Személyes információkérés

Hanny Renáta - rendezvényszervezés

06 20 666 7006