Szolgáltatásaink

Várunk benneteket szeretettel!

A TársasFészek egy kulturális rendezvény helyszín, amely alapvetően a Győri Társasjáték Egyesület klub alkalmainak és kiemelt rendezvényeinek biztosít helyszínt.

Ám ezeken az alkalmakon kívül lehetőség van – főleg társasjátékos vonalon – egyéb, zártkörű rendezvények megtartására is. Legyen az egyéni bajnokság vagy egy családi, baráti összejövetel, egy céges rendezvény vagy egy szervezeti csapatépítés.

A helyszínen minden adott, amire e fenti programok szervezéséhez és megtartásához 40-50 főig kellhet. Kellemes környezet, könnyű megközelíthetőség, komfortos berendezés, szívélyes vendéglátás, profi csapat, szükséges eszközök. Már csak ti kelletek!

Rendezvényi ajánlatunk minden esetben egyedi. Lépj velünk kapcsolatba, hogy igényeid felmérését követően megküldhessük személyre/rendezvényre szabott ajánlatunkat!

Ha egy cég vagy egyéb közösség tagjaiként szeretnétek a csapategységet sikeresen összekovácsolni, nálunk a helyetek!

Egyéni célokra

Egyszerű terembérlet, tréning, átutazó munkahely, irodai szolgáltatások, vagy tárgyaló hely kell. Kérd egyéni ajánlatunkat!

Hogy ne csak az órán játszatok, gyertek és tartsatok velünk a kifejezetten iskolás csoportoknak kialakított programjainkon!

Baráti társaságoknak

Családdal, haveri-, vagy baráti társasággal vágytok könnyed kikapcsolódásra? Tőltsetek nálunk minőségi időt együtt!