Adatvédelmi tájékoztató

Az Ön által megadott adatokat a Győri Társasjáték Egyesület és a KATAMI kft. kizárólag az asztalfoglalások biztosítása, az ajánlatadás teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. egyéb szolgáltató, aki a KATAMI kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult - a kézbesítéshez szükséges mértéken kívül - felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.


Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Győri Társasjáték Egyesület és a KATAMI kft. birtokolja a tarsasfeszek.hu domainen és annak aloldalain látható információkat. A www.tarsasfeszek.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Azok részben, vagy egészben történő felhasználása tilos. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és a forrásmegjelölés nélküli ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki az oldalon adatokat ad meg, regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.

Az oldalon, cookie-k és a Google rendszereinek segítségével adatokat gyűjtünk, melyeket remarketing célokra, és a látogatói szokások jobb megismerése révén az oldal szerkezetének és tartalmának folyamatos javítására használunk fel. A remarketing adatok alapján a hirdetéseket külső szolgáltatók, köztük a Google internetes felületein jelenítjük meg. A technológiáról tovább olvashat a Google, hirdetésekkel kapcsolatos tájékoztató oldalain. Ezeket a hirdetéseket bármikor letiltathatja, illetve a Network Adwertising Initiative leiratkozási oldalán valamennyi külső szolgáltató cookie-jait letilthatja, ha a személyre szabott hirdetésekre nem tart igényt.

Az adatkezelők elérhetőségei az Impresszum menüpontban találhatók.

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve: Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California, U.S.)

A tárhely-szolgáltató weboldala: https://sites.google.com